Målgruppe

Guides Om

Målgruppen er udlandsdanskere, der allerede forsøger at holde sig opdateret på nyheder, men som mangler overskud til at kunne gå i dybden med de nyheder, som de finder mest relevante. Samtidig følger de med i udenrigsnyheder via medierne fra det land, de bor i.

​Målgruppen er bosiddende i et andet land end Danmark, men de ønsker fortsat at beholde deres tilknytning, og vil derfor gerne holde sig opdateret på den seneste udvikling og aktuelle historier fra deres hjemland. Målgruppen er åbne for at tilvænne sig til deres nye hjemlands kultur og vaner, men de vil stadigvæk gerne bevare forbindelsen til deres hjemland.

​Enten via deres arbejdsliv eller af personlig interesse kan de godt lide at følge med i hvad der sker i verden omkring dem. En travl hverdag gør dog, at de ikke kan afsætte den nødvendige tid til at blive fuldt opdateret på alle nyheder, så de er derfor nødt til at vælge de vigtigste ud.

Når der er tid til det, afsætter de derfor gerne et par timer i løbet af weekenden til at hvile hjernen og fordybe sig med en god bog, et spændende magasin eller en dybdegående avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *