Værdigrundlag

Guides Om

Udlandsdansker.com er en netavis til udlandsdanskere, der laver journalistik med baggrund, analyser, portrætter, guides med mere.

Mediet skal på en let og overskuelig måde give læserne en gennemgang af de seneste politiske nyheder fra Danmark. Nyhederne bliver desuden suppleret med andre former for indhold, der ønsker at underbygge læsernes relation til Danmark. Det kan f.eks. være portrætter af andre udlandsdanskere, guides til praktiske gøremål eller andre former for journalistiske produktioner, der kan lette den mentale afstand til hjemlandet for modtagerne.

Mediet skal desuden give læserne mulighed for at debattere, fordybe sig og øge deres kendskab til, og viden om, centrale politiske og samfundsmæssige problemstillinger og emner, som er relevante set med danske øjne i en udenlandsk kontekst.

Mediet har fokus på at ruste sine læsere, så de føler sig ordentligt klædt på til at holde sig opdateret om nyheder fra Danmark. Mediet skrives i et sagligt og seriøst sprog, og er uafhængigt af økonomiske og partipolitiske interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *