Se eller hør…

Artikel Guides

Selvom det er blevet mere besværligt at deltage i arrangementer, behøver du ikke at forlade sofaen for at blive klogere. Læs videre for at finde ud af, hvilke begivenheder vi anbefaler i denne uge.

I denne uge har vi fundet de internationale briller frem, og fundet to begivenheder, der sætter fokus på danskerne, og deres rolle i verden:

  • Ny udviklingspolitisk strategi. Danmark skal have en ny udviklingspolitisk strategi, og den skal tilpasses en verden, der er under hastig forandring. Demokratiske strømninger og den igangværende pandemi har sat de demokratiske forandringer under pres.

    For at sætte fokus på den nye strategi har Institut for Menneskerettigheder inviteret bl.a. udviklingsminister Flemming Møller Mortensen (S) og Amnesty International Danmarks generalsekretær Trine Christensen til at debattere emnet.

    Debatten foregår via Teams d. 13. april, og modereres af Thomas Ravn Pedersen, direktør for Verdens Bedste nyheder. Du kan læse mere, og tilmelde dig til onlinedebatten via linket.

  • Bliv oversætter i EU.  Går du med en drøm om at prøve en karriere i EU-regi, men er du usikker på, hvad det kræver?

    Kravene til jobs i EU-hovedstaden Bruxelles kan være meget forskellige, men for at få afklaret nogle af uvishederne omkring, hvad et job i Bruxelles kræver, har Europa-Parlamentet i Danmark inviteret fire oversættere, der arbejder i EU, til et live-event d. 26. marts.

    Til debatten vil du også selv få mulighed for at stille oversætterne spørgsmål, hvis der er nogle ting, som du ønsker afklaret. Begivenheden streames live via Europa-Parlamentet i Danmarks Facebook-side, som du kan finde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *